GO BACK
    TO MENU

    Best of 2018 – een overzicht van een onvergetelijk trouwseizoen!

    December is de maand van de lijstjes. Van het terugblikken, van het samenvatten. Een ‘Best of 2018’ mag daarom op de blog natuurlijk niet ontbreken. Het is fijn om terug te blikken, om al die mooie momenten weer te herinneren van het afgelopen seizoen. Want wat was het mooi! Het seizoen begon dit jaar al vroeg, in januari. Na een onvergetelijke reis naar Chili en Argentinië was ik er helemaal klaar voor.

    De bruiloften waren dit jaar op een fijne manier ‘uitgesmeerd’ over de maanden. Het seizoen begon met een sfeervolle bruiloft in Utrecht en eindigde met een kleurrijke bruiloft in Rotterdam (toevallig mijn twee favoriete Nederlandse steden). Ik reisde het hele land door (ik haalde dit jaar ook eindelijk mijn rijbewijs!) en mocht de mooiste locaties ontdekken. Zo was er bijvoorbeeld de bruiloft van Frank en Loreen, die trouwden bij een Nederlandse distilleerderij. Maar ook een onvergetelijke buitenbruiloft in Boxtel en een bruiloft over de grens – in Duitsland.

    De bruiloften die ik dit jaar heb mogen vastleggen, lagen dichtbij wie ik ben. Het waren bruiloften die ongedwongen, kleinschalig, intiem, creatief, sfeervol en/of alternatief waren. Het was moeilijk om een selectie voor deze ‘Best of 2018’ te maken. Als overzicht moet ‘Best of 2018’ natuurlijk wel overzichtelijk blijven. Ik hoop dat het toch gelukt is om een mooi overzicht te selecteren van het afgelopen trouwseizoen. Wat heb ik ervan genoten! Ik heb dit jaar aardig wat doelen kunnen afvinken van mijn lijstje, zoals het meewerken met een styled shoot en het deelnemen aan een trouwbeurs. Het was een prachtig jaar, waarin ik veel heb mogen leren (o.a. tijdens de toffe Real Matters Workshop) en waarin ik een aantal hele fijne collega’s heb mogen leren kennen. Zij maken deze (bij tijd en wijle toch wel ongezellige en eenzame) job nog meer de moeite waard.

    Het nieuwe jaar staat al op de stoep. Het is altijd weer spannend hoe het nieuwe seizoen eruit zal gaan zien. Maar voor nu blik ik tevreden terug op een prachtig en leerzaam jaar. Voor iedereen die er deel van uitmaakte: dank jullie wel!

    Willen jullie tussen de ‘Best of 2019’ staan? Jullie zijn altijd welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Stuur me even een berichtje als jullie meer willen weten! Alvast een heel mooi en liefdevol 2019 gewenst ♥

    Best of 2018 lieke huiting photography fotografieBest of 2018 lieke huiting photography fotografieBest of 2018 lieke huiting photography fotografieBest of 2018 lieke huiting photography fotografieBest of 2018 lieke huiting photography fotografieBest of 2018 lieke huiting photography fotografieBest of 2018 lieke huiting photography fotografieBest of 2018 lieke huiting photography fotografieBest of 2018 lieke huiting photography fotografieBest of 2018 lieke huiting photography fotografieBest of 2018 lieke huiting photography fotografieBest of 2018 lieke huiting photography fotografieBest of 2018 lieke huiting photography fotografieBest of 2018 lieke huiting photography fotografieBest of 2018 lieke huiting photography fotografieBest of 2018 lieke huiting photography fotografieBest of 2018 lieke huiting photography fotografieBest of 2018 lieke huiting photography fotografieBest of 2018 lieke huiting photography fotografieBest of 2018 lieke huiting photography fotografieBest of 2018 lieke huiting photography fotografieBest of 2018 lieke huiting photography fotografieBest of 2018 lieke huiting photography fotografieBest of 2018 lieke huiting photography fotografieBest of 2018 lieke huiting photography fotografieBest of 2018 lieke huiting photography fotografieBest of 2018 lieke huiting photography fotografieBest of 2018 lieke huiting photography fotografieBest of 2018 lieke huiting photography fotografieBest of 2018 lieke huiting photography fotografieBest of 2018 lieke huiting photography fotografieBest of 2018 lieke huiting photography fotografie