GO BACK
    TO MENU

    Buitenbruiloft met een relaxte sfeer bij Distilleerderij de Bronckhorst

    Op een mooie dag in juni reed ik naar de Achterhoek voor de buitenbruiloft van Frank en Loreen. Toen ik over een zandpad aankwam bij Distilleerderij de Bronckhorst leek het weer niet echt mee te gaan werken. De regen viel met bakken uit de lucht. De ceremonie zou buiten zijn, met uitzicht over de omringende gerstvelden. Zou dat op deze regenachtige dag wel gaan lukken? Gelukkig liet de organisatie zich niet kennen. Er werd nog snel een binnenlocatie geregeld voor de foto’s, en voor de ceremonie ‘zouden ze wel zien wat het weer gaat doen’. We konden terecht bij Kasteel Huis Bergh, een prachtig kasteel in ‘s-Heerenberg. Het klaarde spontaan op toen we daar aankwamen (zul je net zien) maar we maakten natuurlijk tóch gebruik van de mogelijkheid om rond te dwalen in en rond dit prachtige kasteel.

    Terug bij Distilleerderij de Bronckhorst, een bijzondere locatie. Hier liggen namelijk (onder andere) vaten met Nederlandse Whisky te rijpen. Zoals ze bij de distilleerderij zelf zeggen: ‘Mo’j g’woon ‘s pruven!’. De regenwolken waren overgewaaid, waardoor er toch in de buitenlucht getrouwd kon worden. Tijdens het gouden uur maakte ik nog even een kort wandelingetje met Frank en Loreen, om nog even wat relaxte foto’s te maken in het prachtige gouden avondlicht. Het is zeker een aanrader om hier op jullie bruiloft tijd voor in te plannen. Het hoeft niet lang te zijn, maar het zorgt voor een fijn momentje samen én het zorgt voor mooie foto’s.

    Er was een heerlijke BBQ, een briljante taart, een fijne sfeer, en 2-in-1 jurk en zelfs een speciaal optreden die voor een Schots tintje zorgde. Geniet mee van deze mooie en relaxte buitenbruiloft bij Distilleerderij de Bronckhorst (en ontdek het beste taart-idee van 2018)!

    Buitenbruiloft met een relaxte sfeer bij Distilleerderij de BronckhorstBuitenbruiloft met een relaxte sfeer bij Distilleerderij de BronckhorstBuitenbruiloft met een relaxte sfeer bij Distilleerderij de BronckhorstBuitenbruiloft met een relaxte sfeer bij Distilleerderij de BronckhorstBuitenbruiloft met een relaxte sfeer bij Distilleerderij de BronckhorstBuitenbruiloft met een relaxte sfeer bij Distilleerderij de Bronckhorst

    Heerlijk toch, zo’n fijne buitenbruiloft? Een locatie als deze is heel geschikt om jullie bruiloft helemaal naar eigen inzicht vorm te geven. Willen jullie ook trouwen in de buitenlucht op een bijzondere locatie? En willen jullie graag weten wat ik daarbij voor jullie kan betekenen als fotograaf? Vraag dan de brochure aan of stuur een berichtje via deze link.