GO BACK
    TO MENU

    Trouwen in Rotterdam – H&R

    Een bruiloft plannen in Rotterdam? Dat kan ik absoluut aanraden! Wat is Rotterdam een heerlijke stad om in te trouwen! Deze prachtige dag, de dag dat H&R trouwden, ligt hier al een tijdje op de plank om hier gedeeld te worden. Er zit zoveel creativiteit in deze bruiloft! Zo is bijvoorbeeld heel veel van de decoratie door de bruid zelf bedacht en gemaakt. Die leuke slingers van restjes stof bijvoorbeeld. Doordat er een duidelijk kleurenpalet was, paste alles bij elkaar en zag het er echt heel tof uit. Ook de jurk van de bruid (hoe onwijs mooi is die?) was uniek – online gekocht en vervolgens met veel liefde en vakmanschap op maat gemaakt door een bevriende coupeuse. De industriële locatie, Stadsmoestuin en Restaurant Uit je Eigen Stad (dat helaas niet meer bestaat inmiddels), leende zich ook erg goed voor dit creatieve sfeertje. We waren hier een groot gedeelte van de dag, wat voor een hele ontspannen en relaxte sfeer zorgde. Zelf begon ik met H&R bij de Tuinen van Trompenburg, een prachtige en rustige groene oase in de stad waar je veel bijzondere bomen en planten kunt vinden. Hier hadden we een relaxte shoot, voor we met de watertaxi naar Uit je eigen Stad gingen, waar de daggasten al op de kade stonden te wachten. De kerkelijke inzegening vond plaats in de Pelgrimvaderskerk in Delfshaven (waar we met de hele groep per watertaxi heen gingen). Vervolgens weer terug met de watertaxi naar Uit je Eigen Stad, wat ook de perfecte plek bleek voor een mooi feest met live muziek. Lekker veel gevaren dus deze dag, wat ik als fotograaf ook echt heerlijk vind! Laat je inspireren door deze creatieve (pre-corona) bruiloft! En gaan jullie ook trouwen in Rotterdam? Of in een andere stad? Neem dan zeker contact op!

    Trouwfotograaf RotterdamTrouwfotograaf Rotterdam Trouwfotograaf Rotterdam Trouwfotograaf Rotterdam Trouwfotograaf Rotterdam Trouwfotograaf Rotterdam Uit je eigen stad RotterdamUit je eigen stad Rotterdam

    Locaties: Trompenburg Tuinen & Arboretum / Uit je Eigen Stad / Pelgrimvaderskerk Delfshaven.