GO BACK
    TO MENU

    Modern Festive Summer Wedding / Styled Shoot

    In mei organiseerde ik samen met collega-fotograaf Nathania een toffe styled shoot, waarbij we samen werkten met verschillende creatieve leveranciers uit de trouwbranche. Het was even wachten op de publicatie bij ZankYou Nederland, maar nu kan ik er dan eindelijk een blog aan wijden. Het thema was ‘Modern Festive Summer Wedding’, waarbij we de leveranciers veel vrijheid hebben gegeven. Op een prachtige plek bij Wijk bij Duurstede (serieuze garden goals!) hebben we een heerlijke gezellige en productieve dag gehad met een fantastisch team. Bekijk het resultaat en laat je inspireren voor je eigen buitenbruiloft!

    Iets moois gezien? De leveranciers staan onderaan vermeld!

    Team
    Concept en organisatie: Lieke (jep, that’s me) en Nathania (www.nathaniaphotography.nl)

    Styling: www.liefvirjou.nl
    Bloemen: www.floraldreams.nl
    Trouwjurk: www.instagram.com/a_la_eve
    Sierraden: www.christieschellings.com
    Make-up + Hair: www.byj3nnz.nl
    Bruidstaart: www.sweetcharlotte.nl
    Stationery: www.studiochien.nl
    Welkomstbord: www.joehoee.nl
    Modellen: Sander & Sabine

    Heb je een vraag over trouwfotografie of over een shoot? Of wil je graag meer weten over mijn werkwijze, mijn tarieven of beschikbaarheid? Laat het dan even weten via de knop hier onder. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.