GO BACK
    TO MENU

    Trouwfotografie

    Jullie bruiloft op een sfeervolle manier vastleggen, dat is wat ik doe. Ik maak persoonlijke, pure beelden die jullie ook na jullie trouwdag steeds weer terug zullen brengen naar alle grote én kleine momenten van jullie onvergetelijke dag. De spannende momenten tijdens de voorbereidingen, het moment dat jullie elkaar voor het eerst zien, de reacties van vrienden en familie of de emoties tijdens een ceremonie, ik leg het op een ongedwongen manier vast. Niet geposeerd, maar zoals jullie zijn.

    Omdat elke bruiloft anders is, nodig ik jullie graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik vind het belangrijk dat er een wederzijdse klik is, zodat jullie je ook sneller op je gemak zullen voelen voor mijn camera. Willen jullie mij er graag bij hebben op jullie bruiloft? Dan stuur ik jullie graag een offerte op maat. Om jullie vast een beeld te geven van mijn tarieven kunnen jullie hier onder de vanaf prijzen vinden. Meer weten over mijn tarieven en mijn werkwijze? Vraag dan de brochure aan. Of vraag direct een kennismakingsgesprek aan via Whatsapp!

     

    PRIJZEN

    Ø1

    TROUWFOTOGRAFIE

    Ø2

    EXTRA UREN TROUWFOTOGRAFIE

    Ø3

    FINE ART ALBUM

    Ø4

    LOVESHOOT

    Basispakket €1395,-

    Het basispakket trouwfotografie bestaat uit 6 aaneengesloten uren fotografie en is uit te breiden met extra uren (tot maximaal 14 uur fotografie).

    Inclusief:
    - Een kennismakingsgesprek bij mij thuis in Gorinchem of online.
    - Minimaal 250 bewerkte foto's op hoge resolutie in een online gallery.

    Exclusief reiskosten vanaf Gorinchem (ZH) á €0,24 per km

    Per extra uur €125,-

    Willen jullie graag de hele dag vastgelegd hebben, tot in de late uurtjes? Of hebben jullie me maar een halve dag nodig? Kies zelf het aantal uur dat jullie nodig hebben! Het basis pakket van 6 uur fotografie is uit te breiden tot uiterlijk 14 uur fotografie in totaal.

    Vanaf €350,-

    Een album is een blijvende herinnering aan jullie grote dag. Ik maak graag een groot, luxe album voor jullie dat jullie helemaal aan kunnen passen aan jullie wensen! Het is een album dat met veel zorg en aandacht met de hand wordt gemaakt van hoogwaardige materialen. Ik stuur jullie graag meer informatie!

    €325,-

    Mooie foto's van jullie samen? Op een relaxte manier op de foto? Ik leg graag de liefde tussen jullie vast! Op een locatie naar keuze maak ik in ongeveer 1,5 uur minimaal 30 foto's van jullie.

    Een loveshoot is ook met korting te boeken i.c.m. trouwfotografie. Vraag de brochure aan en ontdek de verschillende pakketten!

    Kind

    Words

    Via Facebook kwamen we op de website van Lieke. Hier zagen we prachtige foto's die veel emoties en details in beeld brachten. We zochten contact met Lieke en werden uitgenodigd om bij haar onze trouwplannen door te nemen, zodat zij hier op aan kan sluiten. Bij haar thuis hebben we een aantal mooie voorbeeldalbums gezien en hebben we te horen gekregen hoe zij te werk gaat. Dit sprak ons erg aan, want zij werkt op een ongedwongen en relaxte manier, wat bij ons idee van een trouwdag en bij ons als personen goed past. Na het eten nog even gauw weggeslipt voor wat foto's tijdens het 'gouden uur' op advies van Lieke en ze had groot gelijk. Wat een mooi licht door de bomen komt er dan, prachtige foto's! Tijdens het feest was er nog een verassing en Lieke kon toen gelukkig in overleg wat langer blijven dan in eerste instantie was afgesproken. We zijn erg blij met onze album en mini album. We zouden het zeker weer zo doen!

    Frank + Loreen

    Kind

    Words

    Bij de kennismaking hadden we direct een goed gevoel bij Lieke. Ze is rustig en luisterde goed naar onze wensen en plannnen voor de grote dag. Op de dag zelf bewoog Lieke zich bijna onopvallend door de gasten en was ze erg flexibel. Van tevoren hadden we aangegeven geen fotoshoot te willen, maar op de dag zelf gingen we als vers getrouwd stel op de boot een stukje varen en vroegen we Lieke toch even mee voor een paar intieme foto's :). Hoewel we altijd wat ongemakkelijk zijn met op de foto gaan, heeft Lieke ons toch goed weten vast te leggen, niet geposeerd, maar juist ontspannen en vooral met oog voor elkaar. Ook liet ze zich graag inzetten als een aantal gasten gezellig met elkaar op de foto wilden. Ze heeft echt haar best gedaan om zo veel mogelijk van de dag en de gasten op de foto te krijgen. We hebben een paar hele leuke spontane foto's van kinderen die aanwezig waren, waar we echt om gelachen hebben! Ook de foto van Sabine haar blik als zij het taartenbuffet ziet is fantastisch en perfect getimed! Je ziet op alle foto's duidelijk de ongedwongen stijl van onze tuinbruiloft terugkomen, precies zoals we wilden. Heel erg bedankt Lieke!

    Robbert-Jan + Sabine

    Kind

    Words

    Wij hebben voor Lieke gekozen als fotograaf op onze bruiloft en hebben hier geen moment spijt van gehad!
    Wij hebben zelf geen verstand van fotografie en hadden ook niet echt ideeën voor onze bruiloft. Tijdens de eerste kennismaking klikte het meteen tussen ons en hielp ze ons erg met goede ideeën en tips. We kozen ook voor een love shoot omdat we er niet van houden om gefotografeerd te worden en we hierdoor alvast een beetje ervaring op konden doen.
    Tijdens deze shoot stelde Lieke ons op ons gemak en toen we het resultaat binnen hadden wisten we dat we ons geen zorgen hoefden te maken voor onze bruiloft.
    Op de trouwdag zelf regende het erg hard waardoor we razend snel op zoek moesten naar een binnen locatie. Hierin was Lieke ook erg flexibel en heeft ze prachtige foto's kunnen maken. Tijdens de officiële momenten hadden wij nauwelijks door dat Lieke foto's maakte. Ze heeft een onwijs mooi resultaat neer weten te zetten en heeft dit vormgegeven in een mooi album. We hebben een prachtige, blijvende herinnering aan onze trouwdag.

    Thomas + Janique

    Kind

    Words

    Lieke als fotograaf op je bruiloft of feest is een enorme aanrader! Op de dag zelf hebben we haarzelf bijna niet gezien, maar toch was ze overal! Haar oog voor licht, kleur, timing en kadrering zorgen ervoor dat we ons feest steeds opnieuw beleven als we de foto's bekijken. Geen perfecte poses en geliktheid, maar ze treft de momenten als hoe ze zijn: wat een vrolijkheid!

    Hans + Rosanne

    Kind

    Words

    Lieke is een professionele fotografe en heeft kennis van zaken. Daarnaast is ze ervaren, duidelijk en verliep de communicatie soepel, waardoor wij altijd wisten waar we aan toe waren. Ze stelde ons op ons gemak tijdens onze bruiloft en was vrijwel onopvallend tijdens de officieele momenten. Ons fotoboek ziet er schitterend uit. Wij zijn erg blij met onze keuze voor Lieke en bevelen haar daarom hartelijk aan.

    Jasper + Simone
    /
    WhatsApp Chat
    Send via WhatsApp