GO BACK
    TO MENU

    Hi there!

    Ik ben Lieke, het gezicht achter Lieke Huiting Photography. Al bijna tien jaar fotografeer ik om al de mooie momenten van het leven te kunnen vangen in beeld. Gedurende mijn studietijd kreeg ik steeds meer opdrachten en begon mijn hobby een beetje uit de hand te lopen. Daarom heb ik in 2016 besloten om dat wat ik het liefste doe, vorm te geven door Lieke Huiting Photography op te richten.

    Samen met mijn lieve man en twee dochtertjes woon ik in een fijn hoekhuis in het mooie vestingstadje Gorinchem. Daarvoor woonde ik een paar jaar in Utrecht, waar ik kunstgeschiedenis studeerde. Het zal je dan ook niet verbazen dat ik in mijn vrije tijd graag musea bezoek (ik heb een voorliefde voor de oude meesters en art nouveau – denk Gustav Klimt). Daarnaast word ik blij van: mooie tijdschriften (Kinfolk, Frankie Magazine), samen reizen maken door Europa (met name in landen waar het wat vaker dan gemiddeld regent), citytrips in eigen land, sterke zwarte filterkoffie, zo’n grote stroopwafel van de markt, verse bloemen op tafel en alle grote en kleinere planten in en rond ons huis, classic cars, struinen over rommelmarkten, hele dikke XL-fotoboeken, handgeschreven post in de brievenbus, katten, mountainbiken en buiten eten.

    Ik werk zoveel mogelijk met aanwezig licht, maar pak als het nodig is ook mijn flitser erbij. In spontane, ongedwongen beelden leg ik graag júllie verhaal vast. Niet geposeerd, maar zoals jullie zijn!

    'We take photos as a return ticket to a moment otherwise gone'

    Werkwijze

    Op jullie bruiloft zelf vind ik het heel belangrijk om ervoor te zorgen dat jullie een onvergetelijke maar vooral ontspannen dag hebben. Ik doe er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat jullie je op je gemak voelen voor mijn camera. Ik zet jullie graag op de foto zoals jullie zijn. Dat betekent dat er geen uitgebreide poseer- sessies plaats zullen vinden tijdens jullie shoot, hoewel ik jullie natuurlijk wel op weg help met kleine aanwijzingen en tips. Gedurende de dag zal ik op een onopvallende manier aanwezig zijn om alle belangrijke momenten én alle kleine momentjes tussendoor vast te leggen.

    Na jullie bruiloft zijn jullie vast heel benieuwd naar de foto’s! Ik zorg ervoor dat jullie binnen een week na jullie bruiloft een preview ontvangen die jullie ook makkelijk kunnen delen met vrienden en familie. Zo kunnen jullie alvast nagenieten met de eerste beelden van jullie onvergetelijke dag!