About me


‘We take photos as a return ticket to a moment otherwise gone’ about 1

 

Hi! Ik ben Lieke, het gezicht achter Lieke Huiting Photography. Al bijna tien jaar fotografeer ik om al de mooie momenten van het leven te kunnen vangen in beeld.

Gedurende mijn studietijd kreeg ik steeds meer fotografie-opdrachten en begon mijn hobby een beetje uit de hand te lopen. Daarom heb ik eind 2015 besloten om dat wat ik het liefste doe, vorm te geven door Lieke Huiting Photography op te richten.

Samen met mijn lieve man woon ik sinds onze bruiloft – september 2015 – in een gezellige appartementje in het mooie vestingstadje Gorinchem. Daarvoor woonde ik in Utrecht, waar ik kunstgeschiedenis studeerde. Het zal je dan ook niet verbazen dat ik in mijn vrije tijd graag musea bezoek (ik heb een voorliefde voor de oude meesters en art nouveau – denk Gustav Klimt). Daarnaast word ik blij van: mooie tijdschriften (Kinfolk, Frankie Magazine), samen roadtrips maken door Europa (met name in landen waar het wat vaker dan gemiddeld regent),about 2 citytrips in eigen land, sterke zwarte filterkoffie, zo’n grote stroopwafel van de markt, verse bloemen op tafel en alle grote en kleinere planten in ons appartement, classic cars, struinen over rommelmarkten, hele dikke XL-fotoboeken, handgeschreven post in de brievenbus, katten, mountainbiken in de buurt van mijn ouders die op de Veluwe wonen, en buiten eten.

Ik fotografeer met name weddings en loveshoots. In spontane, ongedwongen beelden leg ik graag júllie verhaal vast. Ik hou van mooie (al dan niet handgemaakte) details en maak uitsluitend gebruik van natuurlijk licht om natuurlijke, ‘echte’ beelden te creëren.

Als je geïnteresseerd bent in een fotoshoot, een creatief idee hebt of een vraag wilt stellen, let me know! 

Contact

Je kunt me ook vinden op ///

i n s t a g r a m  +  f a c e b o o k  +  p i n t e r e s t

Featured ///