GO BACK
    TO MENU

    De sfeervolle bruiloft van Michiel + Karlijn bij de Pollepleats in Friesland

    Voor de bruiloft van Michiel en Karlijn reisde ik helemaal af naar het mooie Friesland. De plek waar ze elkaar leerden kennen tijdens een zeilkamp was nu de plek waar alle familie de dag voor de bruiloft alvast samenkwam. Ook ik kwam de avond ervoor al op de locatie aan. Het was een hele gezellige avond, waarop ik de familie van Michiel en Karlijn alvast wat beter kon leren kennen. De volgende ochtend begon met een gezamenlijk ontbijt. Heerlijk om zo in alle rust aan een bruiloft te kunnen beginnen! Michiel haalde het busje op en kwam daarna zijn bruid ophalen. Vervolgens vertrokken we naar een aantal prachtige fotolocaties. De rest van de dag vond plaats op een andere toffe locatie: De Pollepleats Friesland. Ze trouwden in een klein, prachtig kerkje in een net zo klein dorpje (met een moeilijke Friese naam), waarna er – terug bij De Pollepleats – nog een verrassing wachtte voor de bruid. Waar Karlijn ‘s middags zong voor Michiel, zong Michiel ‘s avonds voor Karlijn. Lieve mensen, ik heb onwijs genoten van jullie mooie dag, alle gezelligheid, de muzikaliteit, de dienst, het heerlijke eten (‘Mexican BBQ’) en alle mooie details. Geniet mee en kijk snel alle foto’s!

    bruiloft pollepleats friesland