GO BACK
    TO MENU

    Bohemian Bruiloft op de Veluwe

    Aan het begin van de zomer legde ik de Bohemian Bruiloft van Stefan en Marith vast. Alle ingrediënten voor een Bohemian Bruiloft waren aanwezig: een relaxte sfeer, een prachtige tent, live muziek, heerlijk eten, mooie bloemen en een fantastische boho aankleding. Als kers op de taart was het prachtig weer, waardoor alles in de buitenlucht kon plaatsvinden. Zo kwam alles optimaal tot zijn recht. De fotoshoot vond plaats in het bos bij Gortel, een prachtig stukje bos op de Veluwe. Foto’s maken in het bos is één van mijn favorieten. Je kunt er zoveel kanten mee op! Stefan en Marith hadden een prachtig stukje bos uitgekozen, vol mooie kronkelpaadjes. Het tapijt dat we meenamen het bos in maakte het boho sfeertje compleet.

    Na de fotosessie in het bos reden we terug naar het huis van de bruid, waar de daggasten al vol enthousiasme op het bruidspaar stonden te wachten. Vervolgens zocht iedereen een plekje in de tent, want er wachtte een heerlijke lunch (fijne bijkomstigheid – mét broodje kroket!). De dag begon zo direct al relaxt, ontspannen en gezellig.

    Het is trouwens echt een aanrader om alles op één locatie te plannen. Het zorgt voor een ontspannen sfeer, omdat niemand die dag nog ergens heen hoeft (nou ja, alleen nog naar huis natuurlijk, maar dat is pas helemaal aan het eind ;)). Het moet wel kunnen natuurlijk, maar door het aantal locaties te beperken zorg je ervoor dat het ook logistiek allemaal wat makkelijker wordt. Hoe minder locaties, hoe minder kans op vertragingen onderweg!

    Na de lunch was het tijd voor een prachtige, persoonlijke ceremonie. Niet veel later volgde de inzegening. Het was een bijzondere dienst en ik moet toegeven dat ik het achter de camera niet helemaal droog hield. Het was een bruiloft die ik niet snel zal vergeten.

    Nu kan ik natuurlijk nog veel meer vertellen over deze mooie dag, maar ik laat graag mijn beelden het verhaal van die dag vertellen…

    Josh Garrels – Morning light
    bruiloft tekstbord

     Bohemian BruiloftBohemian BruiloftBohemian BruiloftBohemian BruiloftBohemian BruiloftBohemian BruiloftTrouwauto in stijlTrouwen in het bosBohemian Bruiloft