Winter wedding in Vierhouten

Winter wedding in Vierhouten

Het is alweer even geleden, maar toen er in februari een mooi laagje sneeuw lag vierden Felipe & Marloes hun winter wedding in het Veluwse Vierhouten. Ze trouwden kort ervoor al in Chili, waar ze wonen en werken. Om de feestvreugde te delen met vrienden en familie in Nederland werd er op een prachtige locatie in Vierhouten een knus, winters bruiloftsfeest georganiseerd. Er was aan alles gedacht: een fotogenieke en gezellige locatie, heerlijke taarten, een awesome trouwauto mét chauffeur, een sfeervolle aankleding en warme chocolademelk mét slagroom.

De feestlocatie was een oud kamphuis midden in het bos van Vierhouten. Op de muren, vloeren en plafonds van de bovenverdieping stonden honderden namen van mensen die er eens verbleven. Een backdrop waar je als fotograaf heel enthousiast van wordt 😉 En van de sneeuw natuurlijk! Alles was bedekt onder een fijn laagje sneeuw, wat zorgde voor een mooi winter wedding sfeertje. Voor de newly-weds was het even afzien tijdens de fotoshoot, want al die sneeuw heeft natuurlijk ook een keerzijde… Maar de warme chocolademelk na afloop maakte een hoop goed.

Geniet mee van deze mooie winter wedding!

winter weddingwinter weddingwinter weddingwinter wedding winter weddingwinter weddingwinter weddingwinter weddingwinter weddingwinter wedding winter weddingwinter weddingwinter weddingwinter weddingwinter weddingwinter weddingwinter weddingwinter weddingwinter weddingwinter weddingwinter weddingwinter weddingwinter weddingwinter weddingwinter weddingwinter wedding vierhoutenwinter wedding decoration winter wedding

Het bruiloftsfeest van Felipe en Marloes in februari was weliswaar fris, maar wel heel knus, sfeervol en gezellig. Trouwen in de winter geeft een bijzondere sfeer aan een trouwdag, zeker wanneer alles zo prachtig wit is buiten! Juist in de winter zijn er zoveel mogelijkheden! Maak bijzondere foto’s in de sneeuw, drink warme chocolademelk mét heel veel slagroom. Steek een vuurtje aan en rooster marsmallows, of zak onderuit voor de open haard.

Gaan jullie ook trouwen in de winter en hebben jullie nog meer inspiratie nodig voor een winter wedding in stijl? Kijk dan hier!

Vragen over beschikbaarheid voor een winter wedding? Neem dan contact op via de button hieronder. Ik kan jullie alvast verklappen: I love love love winter weddings!

Contact