Justin + Sannah

Op een mooie, zonnige dag in september trouwden Justin en Sannah. De dag begon in het bos van Barneveld, waar Justin onder een prachtig koepeltje stond te wachten op zijn Sannah. Na de first look maakten we hier foto’s. Er hing nog een lichte mist, die zorgde voor een fijn sfeertje. Na de lunch en de ceremonie in Barneveld reed ik met het bruidspaar naar de Ginkelse heide terwijl de gasten alvast richting Hernen gingen. De heide stond nog net in bloei en vormde een mooi decor voor nog een aantal relaxte foto’s. Vervolgens reden ook wij naar Hernen.

Met de kunstgeschiedenis-achtergrond van Sannah moest de locatie waar de rest van de dag plaatsvond bijna wel een mooi, oud gebouw zijn. And what a place it was! Kasteel Hernen vormde het toneel voor heel veel gezelligheid, homies-made-wedding-cake, speeches, muziek en pizza die werd gebakken on the spot door de pizzabakkers van Viva la Pizza. Door er aan het einde van de middag nog even tussenuit te knijpen konden we foto’s maken waar Caravaggio nog een puntje aan kan zuigen.

De dag had een Fries tintje door de familie van Sannah. De beppe van Sannah was er ook de hele dag bij en was niet te beroerd om haar ideeën wat foto’s betrof met me te delen. Ook de bandleden van de band Meadowly (waar Justin zelf ook in speelt) waren present om de binnenplaats van het kasteel tot in de late uurtjes te vullen met hun dansbare repertoire. Zo waren alle dierbare vrienden en familie aanwezig om deze mooie dag nog onvergetelijker te maken. Geniet mee!

Bruiloft BarneveldBruiloft BarneveldbeppeBruiloft BarneveldBruiloft BarneveldBruiloft Barneveld Bruiloft BarneveldBruiloft Barneveldjustin_sannah-30Trouwen Barneveldjustin_sannah-34Trouwen Barneveldjustin_sannah-37Trouwen Barneveld justin_sannah-40justin_sannah-42Pak bruidegomTrouwen Barneveldjustin_sannah-64justin_sannah-69justin_sannah-71Trouwen in het bosTrouwen BarneveldTrouwen in Barneveldtrouwen BarneveldTrouwen BarneveldTrouwen BarneveldTrouwen BarneveldTrouwen BarneveldGinkelse heideGinkelse heideGinkelse heideKasteel HernenTrouwen kasteel HernenKasteel HernenTrouwen HernenBruiloft kasteel HernenBruiloft kasteel Hernentrouwauto blauwTrouwen kasteel HernenTrouwen kasteel Hernentrouwen kasteel hernenTrouwen kasteel Hernentrouwen kasteel hernenTrouwen kasteel hernentrouwen kasteel Hernenbruiloft kasteel Hernenbruiloft in Hernen bruiloft in Hernentrouwen kasteel hernentrouwen kasteel hernenkasteel Hernenbruiloft wijchenbruiloft wijchentrouwen wijchen trouwen wijchentrouwen wijchentrouwen wijchentrouwen wijchen

2 comments

Comments are closed.