Frans Willem + Deborah

Net voor ik op vakantie ging trouwden Frans Willem & Deborah op een prachtige zonnige dag in het mooie Zeeland. De dag begon al vroeg en begon voor mij direct al in Zeeland, waar ik bleef logeren bij een goede vriendin. Zo was ik gelijk in de buurt van het ouderlijk huis van Deborah, waar het die dag allemaal begon. De zon besloot die ochtend al fanatiek te gaan schijnen en dat werd gedurende de dag niet minder. Terwijl Deborah en de hele home-crew nog druk bezig waren met de laatste voorbereidingen stond de bad-ass trouwauto met daarin Frans Willem al een tijdje om de hoek van de straat te wachten. Gelukkig voor de bruidegom duurde het daarna niet lang meer voor hij Deborah dan ein-de-lijk kon zien. Niet dat de bruidegom stress had. Welnee. Ik heb zelden een bruidegom gezien die zo relaxt aanbelde bij het huis van zijn bruid 😉

We maakten foto’s op het prachtige Nollestrand, waar het lekker rustig was. Ze hebben daar hele schattige strandhuisjes waar je ook kunt logeren (goals). Ik werkte deze dag trouwens samen met een videograaf, die met een drone allemaal errug coole shots maakte. We gingen ook nog even langs het Nollebos en de Boulevard en toen terug naar het ouderlijk huis van Deborah. Het bruidspaar werd hier overladen met confetti door alle daggasten die zich ondertussen bij het huis hadden verzameld. En ja, toen was het natuurlijk echt begonnen. Geniet mee van dit mooie feest! En stiekem ben ik eigenlijk wel een beetje verliefd geworden op Zeeland. Dus ga je volgend jaar trouwen en wil je ook zo’n mooi Zeeuws feestje geven? Of heb je een andere toffe locatie in gedachten? Laat het me weten!

Bruiloft in ZeelandBruiloft in ZeelandBruiloft in ZeelandBruiloft decoratie Bruiloft in ZeelandFW_D (21)Bruiloft in ZeelandBruiloft in ZeelandBruiloft in ZeelandBruiloft in ZeelandTrouwen in ZeelandTrouwen in ZeelandTrouwen NollestrandFotoshoot NollestrandFotoshoot NollestrandFotoshoot NollebosFW_D (69)Trouwen in ZeelandTrouwen in ZeelandTrouwen in MiddelburgStadhuis MiddelburgTrouwen MiddelburgTrouwen MiddelburgTrouwen in MiddelburgTrouwen MiddelburgTrouwen in MiddelburgTrouwen in MiddelburgTrouwen in MiddelburgTrouwen in MiddelburgTrouwen in MiddelburgFW_D (142)Bruiloft in Zeeland Bruiloft in ZeelandTrouwen in ZeelandTrouwen in ZeelandTrouwen in ZeelandTrouwen in ZeelandTrouwen in ZeelandTrouwen in ZeelandTrouwen in ZeelandTrouwen in Zeeland Trouwen in ZeelandTrouwen in ZeelandTrouwen Nollestrand